Introductie


John van Zijl begon zijn carrière als schilder bij een schildersbedrijf. Tijdens de tien jaar dat hij bij dit bedrijf werkzaam is geweest heeft hij alle kneepjes van het schildersvak geleerd en daarmee mag hij zich met recht een vakbekwame schilder noemen.


Nu heeft John zelf alweer 17 jaar zijn eigen schildersbedrijf en nog iedere dag oefent hij met veel plezier zijn beroep uit. Tot zijn klanten mag hij bedrijven en particulieren rekenen. De afwisseling, de interactie met klanten en de voldoening na een geslaagde klus zijn een aantal factoren waarom John zijn werk zo boeiend vindt.


John staat voor zijn vak, dat betekent dat hij kwaliteit levert, op tijd is, zijn afspraken altijd nakomt en een stukje nazorg levert. Hij is pas tevreden als u dat bent. De klant komt op de eerste plaats.


De beste reclame is zijn werk en dat leidt tot mond tot mond reclame van tevreden klanten. Die heeft hij de afgelopen jaren volop gehad!


Kelvin, de zoon van John komt in 2017 de geledingen versterken en is net als zijn vader een echte vakman. Samen hebben zij kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Renovatievlies op wanden

Lees meer ...Werkzaamheden.html