Reacties van klantenSchildersbedrijf van Zijl ingehuurd voor het opknappen van mijn nieuwe appartement. John was vanaf de eerste dag erg prettig in de omgang. Hij denkt met je mee en geeft zeer goede adviezen. Niets was te veel als je John wat vroeg. Hadden anderen zijn werk beschadigd zonder enige moeite maakte hij het weer perfect. Kortom een bedrijf wat ik aan iedereen zal aanbevelen als ze op zoek zijn naar een vakman.

Groetjes AstridHallo John, Wij willen even reageren op het werk wat je voor ons gedaan hebt. Van bekende hadden we gehoord dat je een nette en goede schilder bent. Zij adviseerde ons jou in de arm te nemen. We hebben het advies opgevolgd en jou het vertrouwen geven om de hele beneden verdieping te schilderen. Na een week hard werken was je klaar met de klus bij ons. Wij zijn erg tevreden over het werk wat je geleverd hebt. Alles ziet er weer als nieuw uit.

Met vriendelijke groet, Ingrid en HansIn 5 dagen de volledige buitenkant van onze woning strak in de lak! John kwam zelf met ideeën zoals roestvrijstalen schroeven in de kleur van het trespa en beschermstrips op de drempels. Een stukje service wat de afwerking van het schilderwerk helemaal fantastisch maakt. Mochten wij weer een schilder nodig hebben zullen we zeker weer een beroep op je doen. Dank voor de fijne samenwerking!

Groet, Fam. van der SarWij hebben een monumentaal pand in Voorburg en hebben dat onlangs laten beschilderen door Schildersbedrijf van Zijl. Met name het houtwerk was aan een opknapbeurt toe. Alles ziet er weer mooi en strak uit! Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en met name ook over de prettige samenwerking met John. Hij is zijn afspraken altijd keurig nagekomen en werkt daarnaast erg schoon. Echt een schilder die zijn vak kent en net dat beetje extra geeft. Wij kunnen Schildersbedrijf van Zijl ten zeerste aanraden.

Jasper en RenateBeste John, Onze beste wensen voor jou en je bedrijf bij het 12,5-jarig jubileum ervan. Hartelijke groet, Han en Ingrid LutVorige maand heeft John van Zijl bij ons veel binnen schilderwerk uitgevoerd. Geheel tot onze tevredenheid. John staat voor afspraak is afspraak, passie voor kwaliteitsschilderwerk. Alles strak in de verf en alleen daar waar het ook bedoeld is. Kortom een zeer bekwame en gepassioneerde schilder die wij een ieder aan kunnen raden. Peter en Marjolijn.Wij werken al geruime tijd met Schildersbedrijf Van Zijl. Met deze samenwerking zijn wij zeer tevreden. De diverse schilderwerkzaamheden die wij laten uitvoeren worden altijd op korte termijn ingepland, er wordt netjes gewerkt en de kwaliteit is prima. Wij schakelen schildersbedrijf Van Zijl dan ook met vertrouwen in bij onze klanten zodat ons werk met zijn schilderwerk goed uit de verf komt.

Met vriendelijke groet,

Paula Luykx

www.schoutenbouw.nlJohn, graag willen we je bedanken voor het vakkundig weer strak in de lak zetten van het buiten houtwerk van ons hoekhuis. Op de datum zoals afgesproken ben je met de klus gestart en binnen een week heb je de klus naar volle tevredenheid op een veilige manier geklaard met behulp van een zeer praktische rolsteiger. In het offerte traject gaf je het advies om de glaslatjes waar nodig te vervangen, dit was inderdaad noodzakelijk en heb je kundig gedaan. Om het huis in goede staat te houden zullen we ook in de toekomst een beroep op je blijven doen, groet Paul en Ingrid